Einde van het jaar praatje

 

We beginnen met een foto van ons prinsesje bij opa. Het is weer tijd voor het verhaaltje van het jaar. 2016 we zitten in de laatste paar weken. En ik schrijf te weinig, maar dit sla ik niet over. 

 

Hoe was 2016:

 

Voor ons wederom een jaar met dalen, maar ook erg mooie dingen. In maart zijn we opa en oma geworden van onze Prinses Frenkie. Dit was het absolute hoogtepunt. We hadden er nog een, Antoinette kreeg een vaste aanstelling, en werd gevraagd of zij de opleiding VIG wilde gaan volgen. Eindelijk kreeg ze loon naar werken. 

Inmiddels is opleiding gestart, Frenkie groeit als kool, doet het geweldig, en maakt vader en moeder, en opa en oma, en tante en oom erg gelukkig.

We hadden ook wat dalen, ik heb 2 keer op hartbewaking gelegen, blijkt dat ik hartfalen heb dat word streng onder controle gehouden. Dat is iets om mee te leren leven ook met de bijwerkingen, vermoeidheid e.d maar het begint te komen. Ook mocht ik toetreden tot het grote leger van diabetici. Ook dat is onder controle. Voor de rest zijn de meeste die mij kennen wel op de hoogte van de gezondheid, en mijn pogingen om te leren leven met pijn. Ik ga heel langzaam vooruit daarmee. Het kost enorm veel energie, maar ik blijf volhouden.

Gelukkig iets minder ziekenhuisbezoeken tot nu toe.   Ik hoop in 2017 mijn fotografie op te pakken, en weer wat online te doen. Ik heb wat websites waar onderhoud op gepleegd moet worden, en ik blijf oefenen met FileMaker. 

Voor de rest er gebeurt veel in de wereld en in ons land, dat volg ik ook natuurlijk en geef af en toe ook mijn mening.

Prettige kerstdagen en een heel mooi 2017

 

Ik houd het verhaal kort, en heb meer blogs op planning staan voor 2017. 

 

Ik wil iedereen van mij en van mijn familie een hele mooie kerst en een geweldig 2017 wensen. 

 

Groeten Ronald en familie

 

 

 

Related posts

2 thoughts on “Einde van het jaar praatje

 1. Lilian

  Mooi verwoord Ronkad. Toont dat je een inlevend mens bent dat zich durft te laten zien. Prachtig liefdevol gezin en prinsesje.

  Fijne feestdagen voor jullie allen

  1. roliekan

   Hoi Lilian

   Dankje en voor jou en gezin ook een heel fijne kerst en een heel goed nieuwjaar

Leave a Comment